Den Perfekte Fest
Den Perfekte Fest
Indkøbskurv 0

Udlejning, tilbagelevering/rengøring

Udlejning

Små tips til dig der har lejet noget hos os, nogle ting kan returneres direkte men f.eks skal du sørge for at fjerne stearin fra lysestager, træplader og duge før du returnerer tingene. Det er så kedeligt at blive opkrævet efterfølgende! 

  • LYSESTAGER -Har du lejet vores lysestager, så skal du sørge for at de returneres uden stearin, vi sørger for at pudse dem osv.  Når du skal fjerne stearin er det nemmest at bruge kogende vand. (Ikke alle stager tåler kogende vand, messinglysestager kan godt tåle det) Brug en spand eller lignende, så du holder stagen ind over og stearinen ryger i spanden og ikke i afløbet. Vandet  med stearin må ikke hældes i afløbet!
  • TRÆPLADER, her skrabes stearin forsigtigt af, evt. med en kniv så pladen ikke ødelægges.
  • DUGE  - Duge der er våde skal tørres inden de pakkes sammen, da de ellers bliver jordslåede. Er der stearin på dugen, så skal det fjernes, den nemmeste måde at gøre det på er, at tage et strygejern og et kaffefilter, kaffefilteret lægges oven på dugen og evt. et under hvis stearinen er gået igennem, stryg oven på og stearin forsvinder i kaffefiltreret. Ryst dugene inden du pakker dem sammen, så der ikke er tandstikkere, madrester og andet med retur.
  • SERVIETTER - Servietter der er våde skal tørres, før de pakkes sammen og returneres. Servietter rystes før de pakkes, så der ikke er tyggegummi, madrester mm. med retur.
  • GLAS - Alle vores glas kan vaskes i opvaskemaskine, sørg for at de ikke er våde når de pakkes ned og pak dem i de respektive kasser.
  • BESTIK- Vores bestik må gerne vaskes i opvaskemaskine, men skal være tørt når det pakkes sammen.