Kamera til de gode øjeblikke

Kamera til de gode øjeblikke

Når min familie og jeg holder fest, er det vigtigt, at skabe nogle gode minder, vi kan se tilbage på. Til det, er det en glimrende ide at bruge et eller flere fælleskameraer. Jeg personligt er glad for dem, hvor billedet bliver fremkaldt med det samme, da de giver god underholdning nu og her samt masser af gode minder.

Hvorfor skal jeg leje kamera til min fest?

Det, der er så smart ved at leje et kamera er, at man ikke er afhængig af at skulle hen til en selfie-boks. De kan sendes bordet rundt og der kan tages billeder under velkomstdrinken, middagen og meget mere og fange netop de festlige øjeblikke man gerne vil mindes. Derfor har jeg også et skønt produkt i webshoppen, der netop kan samle disse dejlige, sjove og festlige minder.

Men vi har jo kamera i vores mobiler?

Hvis du vælger at leje et kamera, kan man jo altid håbe, at der er flere der vil lægge deres telefoner væk og være mere til stede.

Hvilket kamera skal jeg vælge og hvorfor?

Uden tvivl Instax Mini. Jeg synes det er vigtigt at bruge et kamera, der fremkalder med det samme og giver et rigtigt papirbillede. Men det er også vigtigt, at der ikke skal bruges tid på indstillinger mm. Det skal være nemt og hurtigt at bruge. 

Som før nævnt, kan jeg klart anbefale vores Instax Mini. Det er sjovt og nemt at anvende og fylder ikke så meget. Det har en automatisk eksponering, som netop gør, at det er meget nemmere og ikke mindst hurtigere at bruge, så de sjove momenter og magiske øjeblikke fanges. Samtidig sikrer det den højeste kvalitet og får også de fine detaljer i baggrunden med. Der er desuden indbygget selfie-objektiv, som gør det skarpt og i høj kvalitet. Du kan også vælge at købe et, så har du det til enhver festlig lejlighed.

Husk endelig at købe godt med film. Det er stærkt vanedannende og så må man aldrig gå ned på film.

 


Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.