Om os

Den Perfekte Fest 

Det Perfekte Bryllup blev dannet i 2018, baseret på en drøm der er gået i opfyldelse. Efterhånden som årene er gået, er det blevet mere og mere Den Perfekte Fest, der er det gennemgående tema. Derfor er navnet ændret til Den Perfekte Fest. 

Firmaet drives til dagligt af Camilla Dyg Dalsø. Man kań roligt kalde det et lille familiefirma, da Camilla har en evne til at samle familie og venner. Hverdagen med manden René og de tre børn er nøje planlagt for, at der skal være plads til Den Perfekte Fest. Der er også faster Lis som tager sin tørn med det praktiske. Udover dette er der en lille håndfuld nøje udvalgte administrative medarbejdere.

Den Perfekte Fest har hjemme i Gilleleje, hvor familien også har deres hverdag. 

 

Mission 

At gøre festen til en uforglemmelig dag for dig er helt klart vores mission. Det er altid baseret på dine ønsker og drømme. 

Vi tilbyder at deltage i planlægningen med vores personlige service, kombineret med vores unikke festartikler. Alt dette kan danne rammerne om din perfekte fest. Bliver din fest som den du drømte om, er vores mission fuldført. 

Jeg håber du kan finde noget til din fest.

Siden 2018 har vi hjulpet over 4.000 danskere med at holde deres udgave af den perfekte fest, og vi er stolte af den rejse vi sammen med jer, har været på. 

 

De bedste hilsner,

 

Camilla Dyg Dalsø 

Den Perfekte Fest

CVR: 39770636

 

+45 26 23 58 88 (Hverdage 10-14)

info@denperfektefest.dk

Vi glæder os til at høre fra dig