Om mig

Om mig

Mit navn er Camilla og jeg ejer Det Perfekte Bryllup. I 2018 blev jeg gift med min dejlige mand René, på det tidspunkt havde vi været sammen i små ti år og har 3 børn sammen, Stephanie, Zacharias & Victor og jeg har Alexander fra tidligere af.

Vi var en virkelig travl familie, med fuldt knald på. Vores fantastiske bryllup blev for os vendepunktet, da jeg blev enormt grebet af hele bryllupsstemningen og planlægningsdelen omkring brylluppet, samtidig blev jeg provokeret af, at alt i forbindelse med bryllupper bare var dyrt. Så efterfølgende for vores bryllup besluttede jeg, at det måtte jeg kunne gøre billigere og stadig ligeså godt i forhold til service og indhold. 

Det første års tid, har jeg ikke gjort så meget, men der har alligevel været gang i udlejningerne og der begynder også at ske noget i webshopppen, så det er skønt. Jeg har ikke brugt mange penge på annoncer & webshop, det meste ordner jeg selv, hvilket gør at alt kommer stille og roligt, men jeg har så heller ikke kæmpe udgifter til markedsføring osv.

Jeg håber selvfølgelig at du kan lide det, du ser og har du gode ideer (især de billige & gode) eller mangler du noget - så send mig enten en besked eller en mail på camilla@denperfektefest.dk

De bedste hilsner 

Camilla

 


Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.