Slank og brudekjole

Slank og brudekjole

Det her ville jeg ønske at jeg havde hørt om, 1/2 år før mit bryllup i stedet for 1/2 år efter. Jeg har nemlig PCO - hvis du ikke ved hvad det er, så er en ting at man æder som i virkelig æder! Jeg kan nemt spise 3 portioner aftensmad og 1 kg slik bagefter, hvis jeg ikke tager mig sammen!

Min brudekjole fandt jeg ca. 1 år før og tænkte da at jeg skulle smide minimum 5 kg, ikke pga. størrelsen på kjolen, der var snørre i ryggen, men bare fordi at jeg selvfølgelig gerne ville være så pæn og TYND på den store dag. Sådan gik det ikke, jeg kæmpede og jeg kæmpede, men endte vist med at have taget et kilo på i stedet for. Heldigvis skulle kjolen først prøves og rettes tæt på brylluppet, men der er da nogle af billederne som jeg helst ville have været foruden - taget fra en skæv vinkel eller hvor jeg ikke lige var opmærksom på min mave:-) GODT at det er mig der bestemmer, hvilke billeder der bliver vist frem!

Ca. 1/2 år efter brylluppet tabte min søde veninde Helle sig pludselig ret meget indenfor et par måneder og jeg spurgte selvfølgelig hvad hun havde gjort for det, jeg havde nemlig taget endnu mere på efter brylluppet..
Helle afslørede at det var da bare noget kaffe hun drak en kop af hver morgen, som hjalp hende med at styre sin søde tand og madtrang!! WHAT - giv mig lige en bøtte af det, dybt skeptisk prøvede jeg det og det virker, men for satan hvor ville jeg da ønske at nogle havde fortalt mig om det før mit bryllup:-) 

Trick hermed videregivet til dig!


Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.