Vores vinmands egen rom

Vores vinmands egen rom

Hos Den Perfekte Fest, har vi både rom, vin & portvin og kan hjælpe med det meste alkohol, du har brug for til din fest.

Vinløsninger

Jo mere man kan samle sine køb, desto nemmere er det og mere tid sparer du. Der er jo nok at gøre, så din tid er kostbar. Derfor har vi fået vores helt egen vinmand og kan tilbyde forskellige vinløsninger til festen, hvor man betaler pr. kuvert og hele kasser kan returneres, hvis de er uåbnede.

Lidt om Reserva XO

Rommen er vores vinmands helt eget blend af flere forskellige destillater af melasse. De har derefter lagret i 8 år på (måske hemmeligt indsmuglede?) amerikanske bourbonfade.

Alle er destilleret på kobber-stills og kedler. De forskellige destillater er blevet nøje udvalgt efter renhed på deres høje niveau samt fine karakter, rige smagsstoffer og aromaer.

I den tropiske klimazone finder man Venezuela. Grundet netop dette klima, er modningen af rommen mere intens og hurtigtigere, end den er på f.eks. de Caribiske øer.

Pga. varmen accelererer modningsprocessen simpelthen så meget, at 8 procent af tøndernes indhold fordamper hvert år. 8 års lagring betyder faktisk, at ca. halvdelen af rommen fordamper (det må være englenes andel af produktionen). 

På destillerierne er der af samme årsag indført regler om begrænset ophold i det område, hvor rommen modnes.  Dem der arbejder på lageret må kun opholde sig der i max. 1/2 time ad gangen, da de ellers kan blive berusede af alkoholdampene.

 


Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.