Babyshower - hvorfor?

Babyshower - hvorfor?

Ja og så i disse her sparetider! MEN på den anden side, så har vi jo brug for at fejre, at der kommer en lille ny til familien eller hos veninden. Her hos Den Perfekte Fest, finder jeg det helt naturligt at skrive en blog om netop dette emne.

Facebook fandt jeg en artikel fra Femina om en mor, der hellere vil have hjemmebagte boller og andre ting, hun kan få brug for i sit fremtidige liv med en baby, end et babyshower med veninderne. Det var interessant, at læse alle de forskellige kommentarer og meninger om emnet. Der kom en del udsagn og spændende vinkler på sagen. Jeg vil her dele et par stykker med jer.

Det er bare en ny amerikansk tradition!

Er det nu så nyt? Næh, jeg husker helt tilbage for ca. 15 år siden, at det blev holdt i min omgangskreds. Så efter ca. 15 år må man vel mene, at det nu også er en dansk tradition.

Det er bare så kommercielt! 

Ja, det er det også. Ligesom på alle andre traditioner, er der nogle der tjener penge og andre der bruger dem. Heldigvis må vi jo selv bestemme, hvordan det skal gøres, hvis vi gør det. Jeg læste om flere der kombinerer det med at hjælpe den kommende mor med nogle praktiske ting inden fødslen, med en skøn middag samt gaver til den lille ny. I bund og grund, er der jo tale om en stor kærlighedserklæring til den vordende mor og barn samt glæden over, at der er en lille ny på vej.

En kærlighedserklæring??? Er det ikke lige at stramme den?!

Alle os der har været mor ved, at energien og tiden kan knibe, når først baby er født. Det kan også blive svært i starten at få tid til sine veninder. Det er en helt naturlig ting der følger med det at blive mor. Selvom det er sparetider, har vi brug for, ja måske mere end nogle sinde at fejre det nære i venskaber og familie. Det kan være en skøn ide at bruge en gæstebog at skrive i. Når der så er travlt og man savner veninderne mm. kan man se tilbage og tænke på den fantastiske dag. Det bedste er, at den kan tages frem gang på gang.

Til maden eller kaffen, kan du give dagen et lille pift med en fin lille serviet der passer til lejligheden eller give den fuld gas med et neonskilt og alt derimellem.

Så alt efter hvordan økonomien og traditionen er skruet sammen, kan vi levere det du har brug for. Vi har balloner, krus, borddækning, tallerkener, pynt og meget mere.

Du ønskes et skønt babyshower og håber, at du finder DIN vej i denne smukke tradition.

 


Denne side er beskyttet af reCaptcha, og Googles Politik om beskyttelse af persondata og Servicevilkår er gældende.